Trainingen voor persoonlijke groei

Waarmee start jij?

Zoek in ons aanbod naar een training of opleiding die bij jou past.

Opleiding Pedagogiek 0-13 jaar

In 3 maanden als nieuwe pedagogisch medewerker op de groep met de opleiding Pedagogiek 0-13 jaar! Speciaal voor zijinstromers die omscholen tot pm’er en iedereen met een verouderd kinderopvangdiploma. In combinatie met een zijinstroomdiploma kwalificeert deze erkende aanvullende scholing voor de functie van pedagogisch medewerker.

Opleiding Pedagogisch coach

Met de opleiding De Pedagogisch Coach ontwikkel jij je coachvaardigheden, zodat je als coach in de kinderopvang de kwaliteit van het pedagogisch handelen van de pedagogisch medewerkers kunt vergroten

Een sterke basis voor pedagogisch coaches

Hét vervolg op de Pedagogisch Coach opleiding. Wil jij ook sterker staan als pedagogisch coach? In de training gaan we in op wie jij bent als persoon én wie je bent als professional. We gaan de diepte in over jouw wijze van beïnvloeding, communicatie en samenwerking. 

Beleidsmedewerker VE

Voor elke VE-locatie is het verplicht om een pedagogisch beleidsmedewerker VE in te zetten. Leer hoe je het VE-beleid ontwikkelt en implementeert en hoe je zorgt voor de coaching van de pedagogisch medewerkers VE.

Kijk je rijk – voor pedagogisch coaches

Pedagogisch medewerkers worden gecoacht op de interactievaardigheden door middel van videofeedback. Pedagogische coaches leren hoe ze veilige en positieve videofeedback gesprekken kunnen voeren en de methode kunnen borgen in hun organisatie.

Train de trainer

Leer het trainersvak voor trainingen in jouw organisatie. Je wordt getraind zodat jij leert tegelijkertijd anderen te trainen. De training is bedoeld voor (beginnende) trainers, docenten en opleiders om hun huidige werkwijze te optimaliseren en te professionaliseren.

Veerkracht, vitaliteit en wendbaarheid

Jij maakt hét verschil, dus jouw vitaliteit is van groot belang! Hoe blijf je vitaal en ontwikkel je wendbaarheid om te kunnen meebewegen in een sterk dynamische omgeving? Deze training geeft je handreikingen voor het behoud van energie, plezier en optimaal functioneren in werk en privé.