Coaching

Op zoek naar een coach?

Ben jij op zoek naar een coach voor hulp bij veranderingen of lastige situaties in je werk of thuissituatie, bij loopbaanvragen of het verder ontwikkelen van je talenten? Ben je op zoek naar ander werk of heb je ondersteuning nodig om je werk te behouden?

Kans² denkt dat iedereen met plezier aan het werk kan! Wil jij dat ook?

Onze werkwijze

De coaches van Kans² begeleiden je bij de uitdagingen in jouw werkende leven. Nieuwe inzichten helpen je de kwestie van meerdere kanten te belichten, te verdiepen en zo zoek je samen met je coach naar passende oplossingen om jezelf verder te ontwikkelen. Zodat jij je weer energiek en uitgedaagd voelt en een duidelijk plan voor jouw toekomst kan maken.

Tijdens de kennismaking bespreek je samen met de coach hoe jullie jouw coachingstraject gaan inrichten. Onze werkwijze in het kort:

  • Aan de hand van een beknopt theoretisch kader leer je over de situatie op de huidige flexibele arbeidsmarkt en hoe jij hier kansen kan creëren.
  • Aandacht voor acceptatie en verwerking van jouw huidige (werk)situatie.
  • Je gaat aan de slag met oefeningen, korte tests, gesprekscasussen, loopbaanassessment en mentale werkpatronen. Doel: je bewust maken van je zelfbeeld, zodat jij antwoord kan geven op de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’.
  • Ga aan de slag met de basisvaardigheden om jezelf te presenteren op je werk en in sollicitatiegesprekken.
  • Maak een loopbaanassessment, met de uitgebreide rapportage van de uitkomsten stippel je samen de mogelijke vervolgstappen uit.
  • Van elk gesprek maak je een reflectieverslag, waarin je de essentie en jouw nieuwe inzichten en plannen vastlegt.

*In het geval van re-integratie bepalen we eerst of jij klaar bent voor de arbeidsmarkt, waarna we eventuele belemmeringen om aan het werk te gaan, gezamenlijk aanpakken.